You are here: Home Brands Produal ALES DE CABAL PRODUAL PP-PK ET PP-SK
FacebookTwitterLinkedIn

ALES DE CABAL PRODUAL PP-PK ET PP-SK

Les ales o aspes de cabal funcionen segons el principi del tub de Pitot. Mesuren la pressió total per la seva banda frontal i la pressió estàtica en la part posterior
Description

Les ales de mesura de cabal o flux d'aire, estan pensades per a la instal·lació en conductes circulars o rectangulars, com a instrument per mesurar al pressió i transmetre aquest senyal a un captador o transmissor de pressió.

Les ales o aspes de cabal funcionen segons el principi del tub de Pitot. Mesuren la pressió total per la seva banda frontal i la pressió estàtica en la part posterior segons croquis adjunt. Fabricades en alumini extruit tenen un disseny summament estudiat per oferir mesuraments exactes amb un desviament en el mesurament de velocitat de l'aire no superior al 2% sempre que la velocitat superi 1 m/s. Incorpora dos ràcord 6/4 mm.

La presa de pressió es realitza per múltiples punts distribuïts al llarg de l'ala de cabal. El nombre de punts depèn de la longitud de l'ala de cabal.

En taula adjunta es determinen les unitats necessàries per cobrir els diferents tipus de conductes o canonades rectangulars o circulars.

 

 

 

Fitxa tècnica >

 


 

Adress

Poligono Badalona Sur

Monturiol, 11

08918 - Badalona (Barcelona)

Contact

T +34 934 607 575

F +34 934 607 576

consulta@instrumentsmorgui.com

Contact Form

Business Hours

Monday through thursday, from 7:45 to 17:00h.

Friday, from 7:45 to 14:00h.

You are here: Home Brands Produal ALES DE CABAL PRODUAL PP-PK ET PP-SK