Estàs aquí:Inici Avis legal
FacebookTwitterLinkedIn

Avís Legal

El responsable d'aquesta web és:

MORGUI CLIMA S.L.
C/ Monturiol 11-13, 
08918 - Badalona
C.I.F.: B-61356739 
Registre Mercantil de Barcelona, tom 29825, foli 0173, secció GENERAL, fulla 162115, Inscripció 1    
Telf: 934607575 - Fax: 934607576
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sobre la Propietat Legal i el Copyright:

El propietari d'aquesta web i el seu contingut és l'empresa Morgui Clima,S.L. Queda prohibida la transmissió, cessió, venda, lloguer i/o exposició pública d'aquesta web sense la correspondent autorització del seu titular. La informació i consells presentats en aquesta web són de caràcter orientatius quedant Morgui Clima, S.L. exenta de qualsevol responsabilitat derivada de la falta d'exactitut o efectivitat en aquesta informació o consells.

Morgui Clima es reserva el dret de modificar el contingut de la web sense previ avís i sense cap tipus de limitació.

Normes d'ús de la web:

Les presents condicions generals d'ús de la pàgina web, regulen els termes i condicions d'accés i ús de www.instrumentsmorgui.com, propietat de MORGUI CLIMA, S.L. L'usuari del portal haurà de llegir i acceptar les condicions esmentades per utilitzar tots els serveis i informació que es faciliten des del portal. El simple accés i/o utilització del portal, de tots o part dels seus continguts i/o serveis significa la plena acceptació de les presents condicions generals d'ús.

Condicions d'ús: Les presents condicions generals d'ús d'aquesta web regulen el seu accés i utilització, incloent els continguts i els serveis posats a disposició dels usuaris a través del web. No obstant això, l'accés i la utilització de certs continguts i/o serveis pot trobar-se sotmès a determinades condicions específiques.

Modificacions: MORGUI CLIMA, S.L. es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment les condicions generals d'ús del portal. En tot cas, es recomana que consulti periòdicament els presents termes d'ús del portal, ja que poden ser modificats.

Obligacions de l'usuari: L'usuari haurà de respectar en tot moment els termes i condicions establerts en les presents condicions generals d'ús del portal. De forma expressa l'usuari manifesta que utilitzarà el portal de forma diligent i assumint qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'incompliment de les normes. Així mateix, l'usuari no podrà utilitzar el portal per transmetre, emmagatzemar, divulgar promoure o distribuir dades o continguts que siguin portadors de virus o qualsevol altre codi informàtic, arxius o programes dissenyats per interrompre, destruir o perjudicar el funcionament de qualsevol programa o equip informàtic o de telecomunicacions.

Responsabilitat del web: L'usuari coneix i accepta que el portal no atorga cap garantia de qualsevol naturalesa, ja sigui expressa o implícita, sobre les dades, continguts, informació i serveis que s'incorporen i s'ofereixen des de la web. Exceptuant els casos que la Llei imposi expressament el contrari, i exclusivament amb la mesura i extensió en què ho imposi, el web no garanteix ni assumeix cap responsabilitat pel que fa als possibles danys i perjudicis causats per l'ús i utilització de la informació, dades i serveis del web. En tot cas, el web exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin deure a la informació i/o serveis prestats o subministrats per tercers diferents de MORGUI CLIMA, S.L. Tota responsabilitat serà del tercer ja sigui proveïdor o col·laborador.

Legislació aplicable, jurisdicció competent i notificacions: Les presents condicions es regeixen i s'interpreten d'acord amb les Lleis d'Espanya. Per a qualsevol reclamació seran competents els jutjats i tribunals de Barcelona. Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que l'usuari vulgui efectuar a MORGUI CLIMA, S.L. s'hauran de fer per escrit i s'entendrà que han estat correctament realitzades quan hagin estat rebudes a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Adreça

Poligon Badalona Sud

Monturiol, 11

08918 - Badalona (Barcelona)

Contacte

T +34 934 607 575

F +34 934 607 576

instruments@morguiclima.com

Formulari Contacte

 

Horari

 

De dilluns a dijous de 7:45 a 17:00h.

Divendres de 7:45 a 14:00h.

Estàs aquí:Inici Avis legal