Estàs aquí:Inici Notícies
FacebookTwitterLinkedIn

Nous Connectors per l'Equipament de Produal

Renovació dels connectors dels transmissors de pressió diferencial i els de fluxe d'aire mitjançant protector nou

unnamed 1

Per petició expressa dels clients, Produal ha aumentat la mida del connector del cablejat per a les famílies de productes PEL i IML de 5,0 mm a 5,6 mm. Ara el cablejat queda més apretat i romandrà msubjectat de millor manera en el connector

El canvi no afecta als transmissors KPEL amb dues mesures de pressió separades i el connector fet de llautó, ni els transmissors de pressió diferencial PEL 1000. A més a més, disposen d'un protector exterior PEL-USK pel cablejat, especialment per a casos en els que es mesura la diferència de pressió entre l'interior i l'exterior de l'edifici. El PEL-USK suavtiza, per exemple, els impactes de pressió causats pel vent, i impedeix que el cablejat es congeli.

Degut al canvi del connector del cablejat, també es remplaçarà el kit d'accessoris PEL-AS pel kit PEK-AS, on el cablejat és compatible amb els nous connectors.

Datalogger Electriel

T'imagines poder registrar-ho tot?

dlp5

Deixa d'imaginar i posa't-hi!

Morgui Clima presenta en exclusiva el nou Registrador Datalogger DLP-5 de la marca finlandesa Electriel. Un registrador de dades portàtil per a mesurament de temperatura, humitat i il·luminància, amb 2 entrades externes.

Coneix un cas d'èxit:

Una empresa de Barcelona ens ha facilitat les dades enregistrades a les seves oficines per a poder compartir-les. Aquesta empresa va utilitzar el DLP-5 per a monitoritzar la temperatura, la humitat, la il·luminància, el CO2 i els components orgànics volàtils (VOC) de les oficines i el magatzem. Aquests dos últims (CO2 i VOC) els van enregistrar mitjançant les 2 entrades externes parametritzables (entrada de 0-10V customitzable a qualsevol unitat de mesura). A continuació es mostren les gràfiques obtingudes del monitoreig d'aquests paràmetres:

4grafiques

A les gràfiques es mostren de manera clara les variacions de registre de cada un dels paràmetres enregistrats a cada punt (magatzem o oficines), revelant increments diferencials en els moments de màxima activitat i enregistrant baixades al mig dia o a partir del final de cada jornada laboral.

La freqüència de registres pot ser adequada segons el paràmetre analitzat, així la presa de temperatura pot ser a cada segon i la de humitat a cada 30 minuts. També es possible prendre registre d'esdeveniments mitjançant botó o entrada externa amb possibilitat de controlar infinitat de successos.

Vegis la taula de càlcul que segueix amb un exemple de registre minut a minut:

hoja calculo

A més, el software et converteix de manera automàtica la senyal externa a la unitat especificada inicialment. En aquest cas: [ppmVOC] i [ppmCO2]. 

La seva pantalla tàctil TFT a color de 2,4" permet una perfecta visualització gràfica i una interpretació molt intuitiva de les dades enregistrades. Senzill d'usar, aquest datalogger no necessita configuracions prèvies per al seu ús bàsic. Incorpora connector USB Micro-B.

El dispositiu DLP-5 és capaç de mesurar i desar les dades en 5 canals diferents alhora, i la seva memòria interna té una capacitat d'emmagatzematge de fins a 250.000 punts de mesura. Pot alimentar-se a través de 2 piles convencionals d'1,5V (AAA) o a través de l'USB Micro-B.

A més, inclou el software gratuït del programa de configuració i descàrrega de dades.

Consulta les seves especificacions tècniques a la FITXA DE PRODUCTE.

Infografia Morgui Clima

infografia final9

Quina millor manera que identificar visualment tot el que t'oferim?

La nostra infografia et permet identificar d'un cop de vista i de manera resumida cadascún dels nostres productes i serveis. A la nostra Tarifa pots localitzar una gran varietat de productes i serveis explicats amb deteniment, o també pots trucar-nos i que un dels nostres companys del departament comercial t'assessori en tots els teus projectes.

Truca'ns, escriu-nos un e-mail, o acostat a les nostres oficines a Badalona, i informa't de les diferents formes de col·laboració que oferim per a dissenyar els teus projectes d'extracció, filtració, control i automatització. Quan dissenyem un projecte, colze amb colze amb els nostres clients, mirem que l'obra dissenyada s'ajusti completament a les necessitats i complexitats que es presenten, cuidant cada detall i planificant tots els passos perquè tot quedi perfectament organitzat i només tinguis que preocupar-te de recepcionar l'entrega del material.

En una època en que és essencial convertir el munt de dades en valor, Morgui aposta per això com a factir d'èxit. "Sense mesurar no es pot millorar" deia Kelvin. Per aquesta raó, les nostres gammes de productes de ventilació industrial, filtració i extracció es complementen amb tota una gamma de productes de control i regulació traslladable a qualsevol sistema d'automatització i eficiència energètica. Tot això perquè, per nosaltres, creure en el futur significa proporcionar als nostres clients les millors eines per a treballar-hi.

 

5 Anys de Garantia Produal

Produal amplia el període de garantia a 5 anys.

garantia5anys

Produal, fabricant nòrdic d'instrumentació per l'automatització d'edificis, amplia a 5 anys el període de garantia per tots els productes que fabriqui a partir del 15 d'abril de 2016. La fiabilitat i robustesa dels seus productes Produal resulta ja totalment inqüestionable a partir d'aquesta ampliació aplicable a tots els equips de medició i control del clima i també a la resta de productes fabricats a Produal (Finlàndia). Així mateix, els productes distribuïts per Produal, com actuadors i sondes, consolidaràn i/o mantindràn la garantia de 2 anys. Produal és una marca-fabricant finlandesa distribuïda per Morgui Clima a tota Espanya.

Morgui Clima importa des de fa 4 anys el productes de Produal, el partner de confiança peer aquells integradors i instal·ladors d'equips, que exigeixen alta qualitat i fiabilitat en la mesura i control d'automatització d'edificis. Els experts de Produal i l'equip tècnic de Morgui Clima treballen conjuntament per oferir tota l'ajuda que el client necessiti i així facilitar-li el desenvolupament de projectes i serveis d'altes prestacions i eficiència per a l'automatització d'edificis.

Produal. Measure – Be sure.

Smart Cities vs Smart World

Article d'opinió: ¿Smart Cities?

Al passat número de gener 2016 de la revista Energía de Hoy, van publicar un article d'opinió firmat per la nostra Directora Adjunta Laia Morgui.

A continuació us deixem l'enllaç de la revista online, pàgines 58, 59, 60 i 61:

https://issuu.com/energiadehoy/docs/energiadehoy_enero2016

energynetprodual8

Adreça

Poligon Badalona Sud

Monturiol, 11

08918 - Badalona (Barcelona)

Contacte

T +34 934 607 575

F +34 934 607 576

consulta@instrumentsmorgui.com

Formulari Contacte

 

Horari

 

De dilluns a dijous de 7:45 a 17:00h.

Divendres de 7:45 a 14:00h.

Estàs aquí:Inici Notícies